Eseménynaptár

«
2024 Február
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
   
Nincs esemény!

VP6-7.2.1-4.1.2-16 azonosító számú "Külterületi helyi közutak fejlesztése,önkormányzati utak kezeléséhez, állapotjavitásához, karbantartásához szükséges erő -és munkagépek beszerzése

Külterületi helyi közutak fejlesztése VP6-7.2.1.1-21

 

Szociális alapszolgáltatások infrastruktúrájának bővítése, fejlesztése

Az egészségügyi alapellátás infrastrukturális fejlesztése

A Sió vízi turisztikai fejlesztés I. üteme

Sió-mente kerékpár turisztikai fejlesztés I. ütem

Közösségi internet hozzáférési pontok fejlesztése, szolgáltatási portfóliójuk bővítése

KÖFPO-1.2.1-VEKOP-16-2016-00031 Simontornya Város Önkormányzat ASP központhoz való csatlakozása

EFOP-1.1.3-17 Nő az esély – foglalkoztatás a Simontornyai Idősek Otthonában

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!

2016.12.19. 08:20
Boldog Karácsonyt kívánok kisvárosunk minden lakójának, minden itt dolgozó és átutazó embernek!

Nagy ünnepre készülünk, egész évben talán ezt az ünnepet várjuk a legjobban. Valami különleges érzés tölti el a szívünket. A betlehemi születési templom illata, az Advent illat lengi be az otthonokat, a bevásárló központokat, a ragyogó díszek és kivilágítások mind fokozzák ezt a jó érzést bennünk.
 


A szeretetről szól ez az ünnep mindenkinek. A hívők a Megváltó Jézus Krisztus születését ünneplik, aki azt hagyta ránk, hogy úgy szeressük egymást, amint Ő szeretett bennünket. A nem hívők csupán a szeretetet ünneplik.

Ideje hát, hogy szeretetben járjunk egymással, és ne gondolkozzon senki faji, nemzetségi és felekezeti különbségekben. De nem csak azokkal kell szeretetben járni, akik minket szeretnek.

A szeretetet előbb adni kell és nem elvárni, szeretet legyen a szívünkben és ne gyűlölet, megbocsátás és ne harag.

Munkám során sok nyomorúsággal, testi-lelki problémával, mérhetetlen önzéssel és gonoszsággal találkozom, mégis minden nap, minden héten megjelenik valami, amit a szeretet táplál.

Igazi öröm csak akkor és úgy születik a szívünkben, ha másokat, embertársainkat is örvendezni látjuk. Ha a Karácsony üzenetével, az ünnep ragyogása után lesz erőnk az igazi szeretetet a 2017. esztendőben tovább is adni.

Ennek jegyében kívánok Önöknek békés karácsonyt; kívánok olyan ünnepet, amely kizökkent bennünket a mindennapokból; olyan együttléteket, amelyeket a szív és a lélek irányít; olyan koccintásokat, amelyek az egymás melletti kitartást erősítik.

Kérem, töltsék hasznosan a napjaikat, mert nem a külsőségek számítanak, hanem a benső minőség. Remélem, az idei karácsonyon mindenki megleli azt, amit keres, amit év közben elveszített.


Áldott, békés karácsonyt kívánok Simontornya
minden lakosának!
 
Simontornya Önkormányzata nevében:
 
Csőszné Kacz Edit s.k.
polgármester
 

Neosoft