Eseménynaptár

«
2024 Április
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
     
Nincs esemény!

VP6-7.2.1-4.1.2-16 azonosító számú "Külterületi helyi közutak fejlesztése,önkormányzati utak kezeléséhez, állapotjavitásához, karbantartásához szükséges erő -és munkagépek beszerzése

Külterületi helyi közutak fejlesztése VP6-7.2.1.1-21

 

Szociális alapszolgáltatások infrastruktúrájának bővítése, fejlesztése

Az egészségügyi alapellátás infrastrukturális fejlesztése

A Sió vízi turisztikai fejlesztés I. üteme

Sió-mente kerékpár turisztikai fejlesztés I. ütem

Közösségi internet hozzáférési pontok fejlesztése, szolgáltatási portfóliójuk bővítése

KÖFPO-1.2.1-VEKOP-16-2016-00031 Simontornya Város Önkormányzat ASP központhoz való csatlakozása

EFOP-1.1.3-17 Nő az esély – foglalkoztatás a Simontornyai Idősek Otthonában

Képviselők

Tóth István

Egyéni képviselő

 
Telefon: 20/5303304
Jelölő szervezet: SIMONTORNYAI CIVIL-KONTROLL EGYESÜLET

Bemutatkozó szöveg

Tisztelt Simontornyaiak!
Tóth István vagyok, születésem óta Simontornyán élek, és családot is itt alapítottam. Általános iskolai tanulmányaimat Simontornyán végeztem, utána erősáramú berendezésszerelő szakmámat Pakson az Energetikai Szakképzési Intézetben szereztem. Az iskola után rögtön a Paksi Atomerőmű Zrt-nél helyezkedtem el. Azóta is, idestova 30 éve ott dolgozom és ingázom Simontornya és az erőmű között. Miután családot alapítottam, már akkor is fontos volt számomra Simontornya és a közvetlen környezetünk. Ezért, anno a kedves Baba Klubbos szülőkkel, szabadidőnkben játszóteret építettünk a kertvárosban, aminek sajnos mára már nyomai sem látszanak. Utána a kertvárosi óvodában, kettő teremben is galériát építettem a szülőkkel, amit a gyerekek örömmel használnak továbbra is a benti óvodában. Sok éven keresztül (köszönet a hársfa utca lakosainak) az utcát minden Adventben feldíszítettem az általam készített világító díszekkel az utcabeliekkel. Mai napig a Mózsé hegyben tisztítom az általunk is járt utakat. Hiszem a lakosság segítségével, sok mindent meg lehet tenni, hogy szebbé és lakhatóvá varázsoljuk kis városunkat. Lehetőséget látok a szőlőhegy adottságaiban és a vendégszerető boros gazdákban. Más települések példájából tanulva, bortúrákat szervezni a hegyközség és a boros gazdák támogatásával. Ami valószínű, hogy pár év alatt, jelentős turizmus fellendülést hozna és Simontornya jó hírét vinné. Célom, hogy Simontornya dolgait átláthatóbbá tegyük és egy következetes vezetés álljon fel a Civil Kontroll csapatával a választások után.

Kérem a választók támogatását saját részemre és a Civil Kontroll által jelölt csapat számára, mivel célunk, együtt dolgozva tenni szebbé Simontornya jövőjét.

 


Bizottsági tagságok


Vissza


Neosoft