Eseménynaptár

«
2024 Április
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
     
Nincs esemény!

VP6-7.2.1-4.1.2-16 azonosító számú "Külterületi helyi közutak fejlesztése,önkormányzati utak kezeléséhez, állapotjavitásához, karbantartásához szükséges erő -és munkagépek beszerzése

Külterületi helyi közutak fejlesztése VP6-7.2.1.1-21

 

Szociális alapszolgáltatások infrastruktúrájának bővítése, fejlesztése

Az egészségügyi alapellátás infrastrukturális fejlesztése

A Sió vízi turisztikai fejlesztés I. üteme

Sió-mente kerékpár turisztikai fejlesztés I. ütem

Közösségi internet hozzáférési pontok fejlesztése, szolgáltatási portfóliójuk bővítése

KÖFPO-1.2.1-VEKOP-16-2016-00031 Simontornya Város Önkormányzat ASP központhoz való csatlakozása

EFOP-1.1.3-17 Nő az esély – foglalkoztatás a Simontornyai Idősek Otthonában

Képviselők

Körtés István

Egyéni képviselő

 
Telefon: 30/5692120
Jelölő szervezet: SIMONTORNYAI CIVIL-KONTROLL EGYESÜLET

Bemutatkozó szöveg

Kedves Simontornyai lakosok!
Körtés István vagyok, Simontornyai születésű és Simontornyai lakos.
Üzemgazdászként végezetem a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán, majd a későbbiekben adótanácsadói, adószakértői vizsgákat is tettem. A városban a Simovill Ipari Szövetkezetnél kezdtem dolgozni, majd a Bőrgyárnál folytattam főkönyvelőként, és 1990 óta kezdetben, mint egyéni vállalkozó, később családi vállalkozásként működtetünk egy adótanácsadó és könyvelő irodát.
Három gyermekem és hat unokám van.
Az elmúlt 24 évben képviselői választáson indultam, egy alkalommal, mint alpolgármester és öt alkalommal, mint a Pénzügyi Bizottság vezetője tevékenykedtem az önkormányzati munkában. A legutóbbi időszakban nem éreztem a képviselői munkám megbecsülését, több konfliktusom volt a vezetéssel, ezért a ciklus lejárata előtt 2017.december 31.-vel képviselői mandátumomról lemondtam. Bízva abban, hogy a helyemre került képviselő kellő figyelemmel és odaadással tudja végezni munkáját.
Hogy miért is indulok újra egy ilyen csalódás után? Megkeresett egy csapat, kik fiatalok, tele energiával, ambícióval, és azt mondták, hogy szeretnék, ha én is csatlakoznék ehhez az új erőhöz. Erre a felkérésre csak igent tudtam mondani.
A Civil Kontroll Egyesület által támogatott csapat tagjaként úgy érzem, hogy kellően felkészült személyekkel, Simontornyáért szívesen vállalom a képviselői feladatokat. Ezt azért is fontosnak tartom, hisz az elmúlt évek tapasztalatai az önkormányzati munkában, a költségvetés, a szerződések, folyamatban lévő befejezetlen ügyek intézésében segítséget adhatok a most induló csapat tagjainak.
Fontosnak tartom, hogy a város tovább épüljön, az idegenforgalom révén a vendégek megismerjék, és jól érezzék magukat Simontornya városában. Fontosnak tartom a Simontornyai lakosokkal való kapcsolattartásom, tudjak segítséget nyújtani az itt lakóknak és a leendő Simontornyai polgároknak. Azt gondolom, hogy a lakosság részéről nagy az igény a tiszta, őszinte beszéd megismerésére és segítség elvárására, hogy ne legyen a lakosság kiszolgáltatott.
A jövőben legyünk büszkék városunkra, melyről szívesen beszélhetünk, az ide látogatók visszatérjenek a virágzó Simontornyára.
Szavazatoddal TE döntesz a város jövőjéről, a Te és a gyermekeid, unokáid jövőjéről!
Tisztelettel: Körtés István
 

 


Bizottsági tagságok


Vissza


Neosoft