Simontornya - PORTÁL VAKOK ÉS GYENGÉNLÁTÓK SZÁMÁRA       deutche   english   magyar   
 
ingyenes felolvasó program letöltése    Váltás a grafikus oldalra
 
Lakossági tájékoztató az egészségügyi beruházásról
Tisztelt Simontornyai Lakosok!

Simontornya Város Önkormányzata 2018. október 15-től nagyszabású egészségügyi beruházást hajt végre a Templom utcai orvosi rendelők és lakások felújításával.
A beruházás 2018. október 15-től 2019 március 30-ig tartó időszakán belül megtörténik a tetőszerkezet és a nyílászárók cseréje, központi gázkazán beépítése, külső-belső akadálymentesítés, külső homlokzat hőszigetelése.
A munkálatok idején
az I. számú háziorvosi rendelés (Dr. Dobrovitzky Imelda) a megszokott rendelési időben, a 30/9949742 telefonszámon, a Szent István király u. 1. szám alatti Városháza B épületében (volt Okmányiroda),
 
a II. számú háziorvosi rendelés (Dr. Szilágyi Szabolcs)  a megszokott rendelési időben, a 30/8663573 telefonszámon, a Hársfa u. 39. szám alatti Központi Orvosi Ügyelet épületében,

a Fogorvosi rendelés a fogorvosi magánrendelőben (Mátyás király u. 2-3.) a rendelő ajtaján feltüntetett időpontokban lesz elérhető.
 
Tisztelt Lakosság!
 
Pár hónap múlva a XXI. századnak megfelelő egészségügyi komplexummal gazdagodik városunk. A beruházás valamennyi lakos érdekét szolgálja, az átmeneti időszakban az esetleges kellemetlenségek miatt türelmüket és megértésüket kérjük.
Simontornya, 2018. szeptember 28.

Simontornya Város Önkormányzata nevében:

Csőszné Kacz Edit s.k.
polgármester