Simontornya - PORTÁL VAKOK ÉS GYENGÉNLÁTÓK SZÁMÁRA       deutche   english   magyar   
 
ingyenes felolvasó program letöltése    Váltás a grafikus oldalra
 
Fogjunk össze!

Tisztelt Simontornyaiak!

Hetek óta küzdünk egy láthatatlan kórral. Még nem igazán tapasztaljuk jelenlétét, de tudjuk, hogy itt van és hamarosan megváltozik sok minden  körülöttünk. Továbbra is nagyon fontos a felelősségünk, az előrelátó megfontolt magatartásunk. 

 

 

Mindenkinek van lehetősége abban, hogy segítse ezt a közösséget, amit Simontornyának hívnak  Jó érzés látni a mások iránt érzett felelősséget, gondoskodást, odafigyelést. A megelőzésnek fontos eszköze a száj- és orrnyílásainkat takaró maszk. Ezek otthon is elkészíthetőek. Napi szinten keresnek már bennünket. Saját költségen sokan készítenek már és adják át önzetlenül másoknak. Nagyon nagy szükségünk van ezekre az eszközökre. Szeretnénk ösztönözni, összefogni, koordinálni ezt a duzzadó erőt, amelyet már szerencsére ti elkezdtetek!

 

 

Ma megkértem Kecskési Zsuzsanna képviselőtársam azzal, hogy fogja össze ezt a mozgalmat és segítsen benneteket.  Felajánlásból már jelenleg is nagyobb mennyiségű textília áll a rendelkezésünkre. Ma rendeltünk több száz méter kalapgumit, akár varrógépet is tudunk adni.

Várjuk a segítségetek! 
 
Torma József s.k.
polgármester