Simontornya - PORTÁL VAKOK ÉS GYENGÉNLÁTÓK SZÁMÁRA       deutche   english   magyar   
 
ingyenes felolvasó program letöltése    Váltás a grafikus oldalra
 
Tájékoztatás Integrált Településfejlesztési Stratégia készítéséről
A településfejlesztési koncepcióról az integrált településfejlesztési stratégiáról és településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 31/2012 (XI. 8.) kormányrendelet 30. paragrafusának 1. bekezdés b. pontja alapján tájékoztatom, hogy Simontornya Város Önkormányzata megkezdte Integrált Településfejlesztési Stratégiájának elkészítését.
 
 
A folyamat első lépéseként megalapozó vizsgálat keretében kerül sor Simontornya Város társadalmi és gazdasági folyamatainak feltérképezésére, a város térségi szerepének vizsgálatára, a környezeti adottságok és az épített környezet, valamint a településüzemeltetés, illetve az annak hátterében meghúzódó infrastrukturális és intézményi háttér bemutatására.
A megalapozó vizsgálat kiindulópontként és háttérként szolgál Simontornya Város középtávú, komplex fejlődési céljait operatív formában meghatározó Integrált Településfejlesztési Stratégiájához.
Az egyeztetési eljárásba bevonásra kerülő partnerek körének kijelölése és tájékoztatásuk módja Simontornya Város Önkormányzatának 6/2017 (III. 31.) számú, a partnerségi egyeztetés szabályairól szóló rendelete alapján történik.
 
 
Torma József
polgármester